Полезно

ВИТАМИН В17 – ПРИРОДНИЯТ ИЗВЛЕК СРЕЩУ РАК, ЗАСТРАШИЛ ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ

Имунна система

През последните години развитието на антитуморни медикаменти постепенно се трансформира от цитотоксични лекарства до подобряване на тяхната селективност, преодоляване на резистентността, разработване на нови целеви медикаменти и ниска токсичност на лекарствата с висока специфичност.

Амигдалинът е цианогенен гликозид, който е описан, като естествено срещащ се противораков агент. През 1830 двама френски химици го изолират от горчиви бадеми. Той е обещаващ антитуморен продукт, особено, ако се комбинира с лекарство за химиотерапия, което може да доведе до синергичен ефект. Неговата молекулна формула е: C20H27NO11, молекулното тегло е 457.42. Химическата структура е D-манделонитрил-β-D-глюкозид-6-β-глюкозид.

ВИТАМИН В17

Амигдалинът е широко разпространен сред растения, като кайсия, праскова, череша, слива и т.н. Самият продукт не е токсичен, но произведената от него циановодородна киселина (HCN), разградена от някои ензими, е отровно вещество. Многобройни проучвания са документирали, че обсъжданият продукт има антитусивни и антиастматични ефекти, както и въздействие върху храносмилателната система.

Освен това, фармакологичните ефекти, също включват антиатерогенни последици, предотвратяване на белодробна фиброза, имунна супресия, имунно регулиране, антитуморно и противовъзпалително средство. Той се използва за лечение на астма, бронхит, емфизем, проказа, колоректален рак и витилиго. Амигдалинът се разгражда до циановодородна киселина, която е антитуморно съединение и бензалдехид, който може да предизвика аналгетично действие, поради което може да се използва за лечение на рак и облекчаване на болката.

Следователно, антиканцерогенният ефект на витамин B17 е една от темите в последните години. Той има противоракова функция чрез разграждане на канцерогенни вещества в организма, убиване на ракови клетки, блокиране на хранителния източник на туморни клетки, инхибиране на растежа на заразените клетки и намаляване на честотата на рак на простатата, на белите дробове, на дебелото черво и на ректума. Той е произведен и използван за лечение на онкологични заболявания в Америка, Германия, Италия, Япония, Филипините и други 20 страни. Също така може да облекчи симптомите на пациентите в напреднал стадий и да удължи жизнената способност на болните.

Токсичност

Експериментите правени с горепосоченият продукт са доказали, че токсичността настъпва при многократно превишаване на препоръчителната дневна доза за прием. Проучванията показват, че Амигдалинът се хидролизира след перорално приложение, като се получава повече циановодородна киселина.

Човек може да покаже системна токсичност след перорално приложение на Витамин В17 от 4 грама на ден, продължил половин месец или чрез интравенозно инжектиране на същата доза в продължение на месец. Ето защо, ви съветваме, винаги да спазвате препоръките на производителя на съответния продукт или указанията на вашият лекуващ лекар.

VITAMIN В17 – ИМУНОМОДУЛАТОР 30 ТАБ

30.00 лв.
Дълго пазената тайна е разкрита! Свят без рак! Витамин В17 (Б 17 амигдалин) се среща в повече от 1200 растения,

Антитуморен ефект

Амигдалинът е сред най-често използваните алтернативни лекарства за лечение на тумори през последните 40 години. Той има много наименования, включително витамин В17, Нитрилозид, Манделонитрил, Лаетарил и др. Естественият Амигдалин, за разлика от синтетичната версия (Лаетрил) е активната, работеща форма.

Безвредният интравенозен витамин B17, наречен Лаетрил, е регистриран като патент. Анализът на Националния изследователски институт на САЩ показва, че Мексико произвежда орални и интравенозни форми на амигдалин, които не отговарят на американските стандарти за производство на лекарства. Въпреки това, много американци все още използват мексиканският продукт.

Амигдалинът е основната алтернативна терапия за лечение на рак или в комбинация с други неконвенционални лечения, като метаболитна терапия, терапия с урина, диета, прием на плодови семена, интравенозно инжектиране на β-глюкозидази.

Напоследък са постигнати известни постижения по отношение на антитуморния механизъм на витамин В17. Kwon et al. потвърждават, че той може да индуцира апоптоза в клетки на промиелоцитна левкемия; Park et al., показват, че витамин B17 инхибира пролиферацията на клетки на рак на дебелото черво и механизмът е инхибирането на експресията на гени, свързани с клетъчния цикъл. Въпреки това, антитуморният механизъм на амигдалина не е напълно изяснен. Ясно е едно. Това е един от най-добрите имуностимулиращи продукти и предпазва клетките на човек от увреждане. Профилактиката е най-правилният подход към самосъхранение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *